Υ.Α.Π. - Υπηρεσία Ανάπτυξης Πληροφορικής

Greek Dutch English French Italian Russian Spanish

Διευκρινήσεις για ΕΣΥΠ

Σε συνέχεια διαφόρων ερωτημάτων που διατυπώθηκαν από ορισμένους φορείς, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους υπευθύνους των φορέων ΣΥΖΕΥΞΙΣ για τα εξής:

1. Υπάρχει η δυνατότητα φορητότητας στο δίκτυο ΣΥΖΕΥΞΙΣ των εκτός ΣΥΖΕΥΞΙΣ τηλεφωνικών αριθμών των φορέων σας, προκειμένου αυτοί να λειτουργούν με την χρέωση και τα χαρακτηριστικά της τηλεφωνίας του Δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ, αποφέροντας σημαντικά οικονομικά οφέλη στο φορέα σας (απουσία παγίου ΟΤΕ).

Η δυνατότητα αυτή δίνεται μόνο σε περιπτώσεις που διαθέτετε τουλάχιστον 100 συνεχόμενους αριθμούς (π.χ. 210 1234500 έως 210 1234599). Σας υπενθυμίζουμε ότι η τηλεφωνία ΣΥΖΕΥΞΙΣ θα καταστεί υποχρεωτική στο πλαίσιο λειτουργίας του Δικτύου Δημόσιου Τομέα (ΔΔΤ). Για τη φορητότητα που περιγράφηκε παραπάνω  θα πρέπει να καταθέσετε σχετικό αίτημα φορητότητας στο Helpdesk του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  για Νησίδες 1,2,4,5,6 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  για Νησίδα 3 - Θεσσαλονίκη).

2. Το ΣΥΖΕΥΞΙΣ μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες λήψης και αποστολής φαξ χωρίς πρόβλημα. Συνεπώς, σύμφωνα με τα παραπάνω, θα πρέπει να μεριμνήσετε και για την μετάπτωση των FAX στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ είτε μέσω της φορητότητας είτε ήδη σε τηλεφωνίες ΣΥΖΕΥΞΙΣ που έχετε ενεργοποιημένες.

3. Η παραπάνω φορητότητα μπορεί καταχρηστικά να υλοποιηθεί ακόμα και αν ήδη έχετε ενεργοποιήσει τηλεφωνία. Δηλ. ο φορέας σας θα μπορεί να εξυπηρετεί/διατηρεί στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ και τα νέα νούμερα (αυτά που έχουν το «3») αλλά και τα παλιά (με φορητότητα εφόσον είναι πάνω από 100 διαδοχικά νούμερα)